miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăIstoria modernaGeorge al IV-lea, un rege britanic cu obiceiuri dezgustătoare.... Citiţi ce făcea...

George al IV-lea, un rege britanic cu obiceiuri dezgustătoare…. Citiţi ce făcea cu amanta sa!

George al IV-lea, un rege britanic cu obiceiuri dezgustătoare…. Citiţi ce făcea cu amanta sa!

George al IV-lea a fost rege al Marii Britanii timp de 10 ani, între anii 1820 și 1830. Înainte de a fi rege, ca și tânăr prinț a devenit înglodat în datorii din cauza vieții sale exorbitante. Tatăl său a refuzat să-l ajute, dar aliații prințului din Parlamentul britanic au inițiat o propunere de a-l scuti de datorii cu o subvenție parlamentară.

În 1820, George al IV-lea, la vârsta de 53 de ani, deveni rege britanic. Ca orice rege care se „respecta”, el şi-a tras o amantă, Lady Conyngham, cu care flirta chiar în prezența servilului ei soț! Regele o ținea de mână pe sub masă și nu bea niciodată din paharul lui înainte de a-l ciocni de paharul ei.

George al IV-lea avea dezgustătorul obicei de a pune tutun între sânii ei și de a-l priza de acolo. În timpul acestor manifestări ale afecțiunii, lordul Conyngham ședea adesea alături de fericitul cuplu, sorbind destul de mulțumit din propriul pahar. Calcula între timp, probabil, averile pe care familia lui le acumula rapid pe această cale.

Regele l-a numit pe acest domn atât de supus șambelan al Casei Regale, o numire foarte curând respinsă de cabinetul său insultat moral.